DEBUG: Executing python function prepare_excluded_directories
DEBUG: 'IMAGE_ROOTFS_EXCLUDE_PATH' is set but 'respect_exclude_path' variable flag is 0 for this image type, so ignoring it
DEBUG: Python function prepare_excluded_directories finished
DEBUG: Executing python function set_image_size
DEBUG: 76832.000000 = 76832 * 1.000000
DEBUG: 958464.000000 = max(76832.000000, 958464)[958464.000000] + 1
DEBUG: 958464.000000 = int(958464.000000)
DEBUG: 958464 = aligned(958464)
DEBUG: returning 958464
DEBUG: Python function set_image_size finished
DEBUG: Executing python function extend_recipe_sysroot
NOTE: Direct dependencies are ['virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/flex/flex_2.6.0.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/dosfstools/dosfstools_4.1.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/rpm/rpm_4.14.2.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/makedevs/makedevs_1.0.1.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-core/glibc/glibc_2.28.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/mtools/mtools_4.0.18.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/mklibs/mklibs-native_0.1.43.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-extended/parted/parted_3.2.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-core/update-rc.d/update-rc.d_0.8.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/cdrtools/cdrtools-native_3.01.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/dnf/dnf_2.7.5.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/bison/bison_3.0.4.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-core/glibc/cross-localedef-native_2.28.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/qemu/qemuwrapper-cross_1.0.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/btrfs-tools/btrfs-tools_4.17.1.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-core/coreutils/coreutils_8.30.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-kernel/kmod/depmodwrapper-cross_1.0.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/gcc/gcc-runtime_8.2.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-extended/pigz/pigz_2.4.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/syslinux/syslinux_6.03.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/fdisk/gptfdisk_1.0.4.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/gcc/gcc-cross_8.2.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-core/glibc/ldconfig-native_2.12.1.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/quilt/quilt-native_0.65.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/createrepo-c/createrepo-c_git.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/squashfs-tools/squashfs-tools_git.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-support/bmap-tools/bmap-tools_3.4.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-extended/bc/bc_1.07.1.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/opkg/opkg_0.3.6.bb:do_populate_sysroot', '/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-core/meta/wic-tools.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/pseudo/pseudo_git.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/meta-atmel/recipes-kernel/dtc/dtc_1.4.6_84e414b0.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/prelink/prelink_git.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/e2fsprogs/e2fsprogs_1.44.3.bb:do_populate_sysroot', 'virtual:native:/home/nima/wip/mender-atmel/build/../sources/poky/meta/recipes-devtools/opkg-utils/opkg-utils_0.3.6.bb:do_populate_sysroot']
NOTE: Installed into sysroot: []
NOTE: Skipping as already exists in sysroot: ['flex-native', 'dosfstools-native', 'rpm-native', 'makedevs-native', 'glibc', 'mtools-native', 'mklibs-native', 'parted-native', 'update-rc.d-native', 'cdrtools-native', 'dnf-native', 'bison-native', 'cross-localedef-native', 'qemuwrapper-cross', 'btrfs-tools-native', 'coreutils-native', 'depmodwrapper-cross', 'gcc-runtime', 'pigz-native', 'syslinux-native', 'gptfdisk-native', 'gcc-cross-arm', 'ldconfig-native', 'quilt-native', 'createrepo-c-native', 'squashfs-tools-native', 'bmap-tools-native', 'bc-native', 'opkg-native', 'wic-tools', 'pseudo-native', 'dtc-native', 'prelink-native', 'e2fsprogs-native', 'opkg-utils-native', 'texinfo-dummy-native', 'gettext-minimal-native', 'libtool-native', 'autoconf-native', 'automake-native', 'gnu-config-native', 'shadow-native', 'systemd-systemctl-native', 'pkgconfig-native', 'xz-native', 'libarchive-native', 'popt-native', 'db-native', 'elfutils-native', 'python3-native', 'dbus-native', 'bzip2-native', 'file-native', 'nss-native', 'linux-libc-headers', 'readline-native', 'ncurses-native', 'util-linux-native', 'qemu-native', 'libcomps-native', 'libdnf-native', 'ninja-native', 'librepo-native', 'python3-iniparse-native', 'cmake-native', 'python3-setuptools-native', 'acl-native', 'lzo-native', 'attr-native', 'kmod-native', 'libgcc', 'zlib-native', 'nasm-native', 'mpfr-native', 'binutils-cross-arm', 'libmpc-native', 'gmp-native', 'debianutils-native', 'openssl-native', 'curl-native', 'expat-native', 'glib-2.0-native', 'sqlite3-native', 'libxml2-native', 'lz4-native', 'libsolv-native', 'binutils-native', 'm4-native', 'gdbm-native', 'nspr-native', 'alsa-lib-native', 'libsdl2-native', 'pixman-native', 'libcheck-native', 'gtk-doc-native', 'gobject-introspection-native', 're2c-native', 'gpgme-native', 'python3-six-native', 'unzip-native', 'groff-native', 'gettext-native', 'libffi-native', 'libpcre-native', 'libxext-native', 'libxrender-native', 'libx11-native', 'libxrandr-native', 'libpng-native', 'util-macros-native', 'libgpg-error-native', 'libassuan-native', 'swig-native', 'xorgproto-native', 'libxcb-native', 'xtrans-native', 'python-native', 'xcb-proto-native', 'libxau-native', 'libxdmcp-native', 'libpthread-stubs-native']
DEBUG: Python function extend_recipe_sysroot finished
DEBUG: Executing shell function do_image_sdimg
+ mkdir -p /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0
+ true
+ install -m 0644 /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/deploy/images/sama5d27-som1-ek-sd/uboot.env /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/
+ basename /dev/mmcblk0
+ ondisk_dev=mmcblk0
+ wks=/home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/mender-sdimg.wks
+ rm -f /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/mender-sdimg.wks
+ [ -n ]
+ true
+ [ -n 8388608 ]
+ expr 8388608 / 1024
+ boot_env_align_kb=8192
+ cat
+ expr 8388608 % 1024
+ true
+ [ 0 -ne 0 ]
+ expr 8388608 / 1024
+ alignment_kb=8192
+ sed -r s/(^\s*)|(\s*$)//g
+ echo BOOT.BIN u-boot.bin uboot.env sama5d27_som1_ek.itb
+ IMAGE_BOOT_FILES_STRIPPED=BOOT.BIN u-boot.bin uboot.env sama5d27_som1_ek.itb
+ [ 16 -ne 0 ]
+ mender_merge_bootfs_and_image_boot_files
+ W=/home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg
+ rm -rf /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg
+ cp -al /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/rootfs//uboot /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg
+ image_boot_files=BOOT.BIN u-boot.bin uboot.env sama5d27_som1_ek.itb
+ + grep -q ;
echo BOOT.BIN
+ dest=./
+ grep -q /$
+ echo ./
+ dest_is_dir=1
+ mkdir -p /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./
+ [ 1 -eq 1 ]
+ basename /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/deploy/images/sama5d27-som1-ek-sd/BOOT.BIN
+ destfile=/home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./BOOT.BIN
+ [ -e /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./BOOT.BIN ]
+ cp -l /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/deploy/images/sama5d27-som1-ek-sd/BOOT.BIN /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./BOOT.BIN
+ grep -q ;
+ echo u-boot.bin
+ dest=./
+ grep -q /$
+ echo ./
+ dest_is_dir=1
+ mkdir -p /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./
+ [ 1 -eq 1 ]
+ basename /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/deploy/images/sama5d27-som1-ek-sd/u-boot.bin
+ destfile=/home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./u-boot.bin
+ [ -e /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./u-boot.bin ]
+ cp -l /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/deploy/images/sama5d27-som1-ek-sd/u-boot.bin /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./u-boot.bin
+ grep -q ;
+ echo uboot.env
+ dest=./
+ grep -q /$
+ echo ./
+ dest_is_dir=1
+ [ 1 -eq 1 ]
+ basename /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/deploy/images/sama5d27-som1-ek-sd/uboot.env
+ destfile=/home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./uboot.env
+ [ -e /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./uboot.env ]
+ cp -l /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/deploy/images/sama5d27-som1-ek-sd/uboot.env /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./uboot.env
+ grep -q ;
+ echo sama5d27_som1_ek.itb
+ dest=./
+ grep -q /$
+ echo ./
+ dest_is_dir=1
+ [ 1 -eq 1 ]
+ basename /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/deploy/images/sama5d27-som1-ek-sd/sama5d27_som1_ek.itb
+ destfile=/home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./sama5d27_som1_ek.itb
+ [ -e /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./sama5d27_som1_ek.itb ]
+ cp -l /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/deploy/images/sama5d27-som1-ek-sd/sama5d27_som1_ek.itb /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg/./sama5d27_som1_ek.itb
+ cat
+ exclude_path_options=--exclude-path data/ uboot/
+ cat
+ echo ### Contents of wks file ###
### Contents of wks file ###
+ cat /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/mender-sdimg.wks
part --source rawcopy --sourceparams="file=/home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/uboot.env" --ondisk "mmcblk0" --align 8192 --no-table
part --source rootfs --rootfs-dir /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/bootfs.image_sdimg --ondisk "mmcblk0" --fstype=vfat --label boot --align 8192 --fixed-size 16 --active
part --source rootfs --ondisk "mmcblk0" --fstype=ext4 --label primary --align 8192 --fixed-size 958464k --exclude-path data/ uboot/
part --source rootfs --ondisk "mmcblk0" --fstype=ext4 --label secondary --align 8192 --fixed-size 958464k --exclude-path data/ uboot/
part --source rootfs --rootfs-dir /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/rootfs/data --ondisk "mmcblk0" --fstype=ext4 --label data --align 8192 --fixed-size 128
bootloader --ptable msdos
+ echo ### End of contents of wks file ###
### End of contents of wks file ###
+ outimgname=/home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/deploy-core-image-base-image-complete/core-image-base-sama5d27-som1-ek-sd--20190625160726.sdimg
+ wicout=/home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/deploy-core-image-base-image-complete/core-image-base-sama5d27-som1-ek-sd--20190625160726-sdimg
+ BUILDDIR=/home/nima/wip/mender-atmel/build wic create /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/mender-sdimg.wks --vars /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/sysroots/sama5d27-som1-ek-sd/imgdata/ -e core-image-base -o /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/deploy-core-image-base-image-complete/core-image-base-sama5d27-som1-ek-sd--20190625160726-sdimg/ --no-fstab-update
INFO: Creating image(s)...
WARNING: overhead-factor was specified, but size was not, so bitbake variables will be used for the size. In this case both IMAGE_OVERHEAD_FACTOR and --overhead-factor will be applied
ERROR: Actual rootfs size (21232 kB) is larger than allowed size 16384 kB
+ bb_exit_handler
+ ret=1
+ echo WARNING: exit code 1 from a shell command.
WARNING: exit code 1 from a shell command.
+ exit 1
ERROR: Function failed: do_image_sdimg (log file is located at /home/nima/wip/mender-atmel/build/tmp/work/sama5d27_som1_ek_sd-poky-linux-gnueabi/core-image-base/1.0-r0/temp/log.do_image_sdimg.31661)